ÅRSAVSLUTNING OCH VÅRENS TENNIS

ÅRSAVSLUTNING OCH VÅRENS TENNIS

FORTSATT TRÄNING VECKA 51
Tyvärr blir det inget traditionsenligt Klubbmästerskap i år så i stället fortsätter vi träningsverksamheten under vecka 51 med tränarledd träning för alla födda 2005 och senare.
Övriga, d.v.s. födda 2004 och tidigare kan fortsatt spela på eget ansvar på sina respektive träningstimmar då banbokningarna ligger kvar. Många har utnyttjat möjligheten, och tack vare egen in- och utgång i tältet är det ännu lättare att hålla avstånd.

Som kompensation för att det inte blivit någon tränarledd träning under senare delen av hösten får varje kursdeltagare född 2004 eller tidigare 500kr insatt på sitt spelkonto på Matchi att använda för egen bokning av bana.

Veckorna 52, 53 och 1 är det juluppehåll och alla banor är tillgängliga för egna bokningar.
Vecka 2 och 3 är sista veckorna för höstterminens kurser. Vi återkommer med mer info när det närmar sig.

INFÖR VÅRTERMINEN
Alla som tränat under hösten är automatiskt anmälda till spel under vårterminen som börjar måndag 25 januari. 

Avanmälan för vårterminen måste göras senast 10 januari till info@kbts.se

Klubbens ambition och förhoppning är träning för alla åldrar under våren. Beroende på vilka direktiv som Folkhälsomyndigheten och Svenska tennisförbundet ger kommer vi anpassa grupper och spel för att så många som möjligt skall kunna träna. Fysisk aktivitet är ju en så viktig del i att må bra!
Att spela i tältet kan till viss del även jämföras med att spela på utomhusbana. Separat in- och utgång och nästan 200kvm per spelare i en grupp på åtta gör det lätt att hålla avstånd och undvika närkontakt.
Som vi nämnt blir det ett annorlunda år på många sätt, men vi hoppas att alla vill vara med och stötta klubben inför kommande spel i den nya hallen. Ta gärna en titt på hemsidan, kbts.se. Där uppdateras löpande all aktuell info om tränings- och tävlings-verksamheten.

Med det sagt önskar vi alla tennisvänner en God Jul och ett Gott Nytt 2021!

Tränarna och KBTS styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *