REKORDTIDIG ”UTEPREMIÄR” FÖR GRUSTENNIS I TÄLTET!

REKORDTIDIG ”UTEPREMIÄR” FÖR GRUSTENNIS I TÄLTET!

Måndag den 14 december lämnar vi gamla hallen för gott och flyttar spelet till grusbanorna. Vi som sett tältet från insidan är positivt överraskade! Nästan 1600kvm stort, luftigt, ljust och med bra ventilation. Dessutom separat in- och utgång för trygga byten mellan spelargrupper. För att nå entrén går man medsols runt gamla hallen. Skyltning finns på plats och en karta finns nedan. Tillgång till toalett och ombyte finns i sim/sporthallen.

Att tänka på

– Dörrkoden till tältet är 2020. Lägg förslagsvis gärna in den i mobilen! 
– Belysningsknapp till båda banorna finns 5 meter till höger innanför entrén på elskåp
– Grustennis innebär även sopning av bana sista 5 minuterna av bokad tid
– Trots uppvärmning kommer det vara svalt under vintermånaderna så en extra tröja kan vara bra att ta med

Och sist men inte minst! 
Det är en annorlunda tid såväl för oss alla som i klubbens historia, men den som väntar på något gott…  Så håll ut, var rädda om varandra och utnyttja möjligheten att vässa grustennisen till nya nivåer innan vi flyttar in i Sveriges nyaste och modernaste tennishall!

För frågor eller funderingar, kontakta tränarna eller styrelsen

Tränarna och KBTS styrelse 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *