Tränare

Vi nås lättast via e-post till info@kbts.se eller via mobil, då helst via SMS då vi ofta arbetar på banan och inte har möjlighet svara direkt.

Stefan Mitrovic
Licensierad tränare med snart 10 års tränarerfarenhet som genomgått alla utbildningar inom SvTF. Spelat tennis på elitnivå både nationellt och internationellt.

”Min målsättning är att vi tillsammans skall utveckla klubben och alla dess medlemmar så att alla skall trivas, ha roligt och samtidigt nå sina personliga mål!”

Mobil 0722-29 22 92

Oscar Forsell
Licensierad tränare genom svTF. Spelat tennis på elitnivå både nationellt och internationellt. Som junior som bäst rankad etta i Sverige. Avslutat elitsatsningen men spelar fortsatt seriespel i Sverige och Tyskland. Även engagerad i utbildningsläger för tävlingsspelare tillsammans med Region Tennis Syd.

”Hoppas och tror att vi alla tillsammans skall göra stora framsteg både på och utanför tennisbanan!”

Mobil 0734-44 48 62

Dessutom har vi ett antal engagerade timtränare som i första hand tränar våra yngre juniorer. Hösten 2022 är det Hussein Al-Omaitheli, Albin Erhagen, David Nilehn och Axel Niwong. Samt Mikael Aradean och Magnus Erhagen som hjälper till i vuxenträningen.