Nya hallen

Tennis i Höganäs och Kullabygden

Tältet på plats och grustennis redan före jul!

Som ni säkert sett har nu tältet kommit upp över våra två utebanor. Det blev en positiv överraskning då det upplevs som ljust och luftigt och släpper in fint dagsljus under dagtid. Vi kommer att börja spela i det från måndagen den 14 december vilket sammanfaller med rivningsstarten av den gamla hallen. Vi återkommer inom kort med mer info inför spelstarten på grus!

Sveriges modernaste hall

Vi kommer få tillgång till en helt ny fantastisk tennisanläggning i ljusa, luftiga lokaler. Med fyra mjukare, skonsammare inomhusbanor, fina sällskapsytor och omklädningsrum, belysning i världsklass och utökade möjligheter för aktiviteter på och kring banorna med fritidsspel, tävlingsspel, stegmatcher, utökade abonnemangstimmar, sponsorevent med mera.

Från december 2020 fram till nya hallen öppnas kommer vi att spela under tak på våra befintliga grusbanor då de byggs in tillfälligt. Det kommer inte riktigt bli som att spela inomhus men det är det enda sättet att behålla kontinuiteten i träningen i väntan på den nya hallen. För ombyte och toalettbesök är vi hänvisade till stora idrottshallen bredvid. Det kommer bli ett annorlunda och lite stökigt år i klubbens historia men den som väntar på något gott…  Så håll ut och utnyttja möjligheten att vässa grustennisen till nya nivåer innan vi flyttar in i Sveriges nyaste och modernaste tennishall!

Några hållpunkter för för byggnationen

Utebanorna börjar byggas in under tak i september 2020
Nya gymnastikhallen beräknas inflyttningsklar december 2020
Befintlig gympa/tennishall börjar rivas i mitten av december 2020
Vi börjar träna i ”tältet” fr o m 14 december 2020
Nya tennishallen beräknas färdig oktober 2021

Har ni frågor om hallbygget får ni gärna kontakta ordförande Per Ewers 0720-270108 eller mejla till per.ewers@gmail.com