Nya hallen

Tennis i Höganäs och Kullabygden

Här kommer vi löpande att publicera information om bygget av den nya hallen.

Hösten 2020 blir sista terminen i gamla hallen. Grussäsongen 2021 blir extra lång då vi från januari kommer spela under tak på utebanorna. Då startar även rivningsarbetet och sedan byggnationen av den nya hallen. Löpande info om hur bygget fortskrider kommer ut per mail till alla medlemmar och kommer även uppdateras här på hemsidan.

Sveriges modernaste hall

Vi kommer få tillgång till en helt ny fantastisk tennisanläggning i ljusa, luftiga lokaler. Med fyra mjukare, skonsammare inomhusbanor, fina sällskapsytor och omklädningsrum, belysning i världsklass och utökade möjligheter för aktiviteter på och kring banorna med fritidsspel, tävlingsspel, stegmatcher, utökade abonnemangstimmar, sponsorevent med mera.

Från januari 2021 fram till nya hallen öppnas kommer vi att spela under tak på våra befintliga grusbanor då de byggs in tillfälligt. Det kommer inte riktigt bli som att spela inomhus men det är det enda sättet att behålla kontinuiteten i träningen i väntan på den nya hallen. För ombyte och toalettbesök är vi hänvisade till stora idrottshallen bredvid. Det kommer bli ett annorlunda och lite stökigt år i klubbens historia men den som väntar på något gott…  Så håll ut och utnyttja möjligheten att vässa grustennisen till nya nivåer innan vi flyttar in i Sveriges nyaste och modernaste tennishall!

Några hållpunkter för för byggnationen

Utebanorna börjar byggas in under tak i september 2020
Nya gymnastikhallen beräknas inflyttningsklar december 2020
Befintlig gympa/tennishall börjar rivas vid årsskiftet.
Vi börjar träna i ”tältet” fr o m januari 2021
Nya tennishallen beräknas färdig oktober 2021

Har ni frågor om hallbygget får ni gärna kontakta ordförande Per Ewers 0720-270108 eller mejla till per.ewers@gmail.com