Skärpta allmänna råd i Skåne

Skärpta allmänna råd i Skåne

Folkhälsomyndigheten har i samråd med Region Skåne infört skärpa råd för att bromsa smittspridningen i länet. Kullabygdens Tennis följer Svenska Tennisförbundets rekommendationer vilket innebär följande för tränings- och tävlingsverksamheten från och med 2 november..

Träningsspel
Träningsspel erbjuds endast för spelare födda 2005 och senare, under förutsättning att vi noga håller avstånd, har god handhygien och stannar hemma vid minsta symptom. Vi ber er alla att nogsamt följa de allmänna råd som ges, respektera att all lämning och hämtning av barn sker utanför ingången till hallen och undvika att samlas på läktaren.

Övriga medlemmar kan tyvärr inte erbjudas träningsspel så länge dessa råd och rekommendationer ligger kvar. Banbokningarna för respektive träningsgrupp kvarstår dock och kan utnyttjas av gruppens medlemmar utifrån individuella beslut och eget ansvar.

Tävlingsspel
Alla seriematcher i Skåne skjuts upp – respektive lag ansvarar för planeringen och SvTF/SvTF Syd finns tillgängliga för stöd.

Ovanstående gäller fram till den 17 november och kan förlängas. Kommer det nya direktiv eller sker någon annan förändring kommer vi genast att meddela detta. Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss på styrelsen@kbts.se.

Var rädda om varandra!

KBTS Styrelse

Länkar till råd och rekommendationer
https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/https://helsingborg.se/nyheter/information-om-coronavirussjukdomen-covid-19/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *