Tältet på plats och grustennis redan före jul!

Tältet på plats och grustennis redan före jul!

Som ni säkert sett har nu tältet kommit upp över våra två utebanor. Och det blev en positiv överraskning i dubbel bemärkelse! För det första att tältet upplevs som ljust och luftigt och släpper in fint dagsljus under dagtid. För det andra att vi kan börja spela i det redan från måndagen den 30 november vilket medför att rivningsstarten för gamla hallen nu planeras till 14 december och påskyndar byggnationen av den nya. I tältet återstår installation av ljus, värme och avfuktare. Vi återkommer inom kort med mer info inför spelstarten på grus!

Västra gaveln på tältet
Östra gaveln och entré
Tält från insidan
Tält från insidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *