Månadsbrev September

Månadsbrev September

KBTS Månadsbrev september 

Idag går vi in på terminens tredje träningsvecka! Hoppas ni har haft rolig start och precis som vi ser framemot alla träningar i höst. Hösten kommer inte bara innehålla träningar utan flera olika aktiviteter och events kommer att anordnas hos oss på Kbts. Håll utskick på sociala medier, hemsidan och anslagstavlan i hallen.

Aktiviteter/tävlingar september:

Frukosttennis 12/9 kl.8-9:00 Anmäl på matchi.se

KBTS Touren Orange Midi och gul boll lördag 23/9 – En tävling för klubbens juniorer. En klass för orange boll och en klass för gul boll. Mer info kommer!

AW tennis med Benny fredag 29/9– After Work tennis. Vi spelar 90 minuter dubbelmatcher och avslutar med mingel, där mästerkocken Benny Cederberg bjuder på lite gott käk. Anmäl på matchi.se

Seriespel:

Klubben har 7 anmälda lag till höstens serie. För herrlaget är målet att klättra uppåt i seriesystemet, just nu i div. 3. Kom gärna till hallen och heja på våra lag. Info om matchtider kommer.

Hyra bollmaskin:

Vill du spela en timme med världens bästa träningspartner? Då ska du hyra vår bollmaskin. Ett perfekt sätt för att förbättra dina slag. Nu kan du enkelt hyra bollmaskinen på Matchi. Du gör precis på samma sätt som när du bokar din bana. Medlemspris 100:- 

Shopen: 

I vår tennisshop har vi allt ni behöver till er träning. Racketar, skor, lindor och missa inte våra fina klubbkläder! Vi har testracketar i alla modeller, säg bara till er tränare om ni vill provspela racketar.